De woningen van Aardetuin

Er zijn diverse type woningen beschikbaar en allen hebben ze een buitenruimte op het zuiden! Er zijn appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en maisonnettes met 2 slaapkamers.
De appartementen met 3 en 4 slaapkamers wijzen wij bij voorkeur toe aan gezinnen met kind(eren).  Klik hier voor de prijslijst. Klik hier voor het overzicht van de bergingen en de woningplattegronden.

De appartementen/maisonnettes  worden opgeleverd met:

– een moderne Bruynzeelkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

– een keurige badkamer en het toilet, voorzien van wit sanitair en tegelwerk.

– behangklare wanden.
Behangklaar betekent dat er dan nog kleine gaatjes in de wanden kunnen zitten. Een behangklare ondergrond is nog niet geschikt om te sauzen! Wilt u de wanden sauzen? Dan dient u deze eerst (wellicht twee keer) voor te strijken.

– vloerverwarming.
Er mag daarom niet in de vloer geboord worden. Wilt u een laminaatvloer leggen, houdt u er dan dus rekening mee dat de ondervloer geschikt is voor vloerverwarming (warmtedoorlatend) en dat de laminaatvloer niet dikker is dan 8 mm (i.v.m. de warmtedoorgifte).

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft over de afwerking van de woningen, over het gebouw of over het proces (van toewijzen tot tekenen huurcontract). Meer uitgebreide informatie vindt u hier in ons veel gestelde vragenoverzicht!

Wij hanteren bij de toewijzing bepaalde inkomensgrenzen. Die staan hieronder aan vermeld.

Inkomensgrenzen

  • Het tweekamerappartement verhuren wij aan huishoudens met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van minimaal € 36.166,- en maximaal € 50.000,- (*)
  •  De driekamerappartementen en maisonnettes verhuren wij aan huishoudens met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van minimaal € 38.500,- en maximaal € 50.000,- (*)
  • De vier- en vijfkamerappartementen verhuren wij aan huishoudens met een (gezamelijk) bruto jaarinkomen van minimaal € 45.000 en maximaal € 50.000,-(*). Deze woningen worden bij voorkeur toegewezen aan gezinnen met kind(eren).

(*) Laat u een sociale huurwoning van Eigen Haard leeg achter, dan stellen wij geen eisen aan het maximale inkomen!

Wilt u samen met een partner huren en u heeft beiden een inkomen? Het hoogste inkomen telt dan voor 100% en het bruto inkomen van uw partner telt voor minimaal 40% en maximaal 100% mee. Voor meer informatie hierover en rekenvoorbeelden, kunt u terecht op de website van Eigen Haard, klik hier.

Voorrangsregeling

Doorstromers krijgen voorrang bij de toewijzing. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van Eigen Haard of een andere corporatie leeg achterlaat binnen de stadsregio Amsterdam. Meer informatie over het doorstromen? Dat kunt u lezen op de website van Eigen Haard, klik hier.

Oplevering en Reservelijst

De 17 woningen worden naar verwachting begin oktober opgeleverd. Het open huis heeft al plaatsgevonden en de eerste toewijzingsronde vindt nu plaats. Mochten er na deze ronde nog woningen beschikbaar zijn, dan kunnen wij u daarvan op de hoogte brengen.  Indien u dat wenst, laat dan hier uw gegevens achterlaten en plaatsen wij u op de reservelijst.

Vragen of wilt u nog meer informatie?

Lees dan hier het veelgestelde vragenoverzicht! Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Bellen mag, maar mailen is sneller. Mailen kan naar: nieuwbouw@eigenhaard.nl