Locatie

Stadstuin Overtoom is goed bereikbaar. Het nieuwbouwproject ligt net buiten de ringweg A10 West en dus vlakbij de binnenstad van Amsterdam. Met de auto bent u in een paar minuten op de Ring A-10 en daarmee zo de stad uit. Wilt u de stad juist in, dan bent u met de tram zo op de Dam. En met de fiets zijn bijvoorbeeld het Vondelpark of de gezellige winkelstraten Postjesweg of Kinkerstraat maar 10 minuten fietsen!

In de directe omgeving vindt u diverse hotspots zoals brasserie “Tot Zo” , Skybar “Floor 17”, café “Zurich” en café Edel. Ook vindt u in de buurt diverse parken met veel groen, rust en ruimte. Bijvoorbeeld het Rembrandtpark of het park rondom de Sloterplas welke bijzonder geschikt zijn voor een wandeling of een rondje hardlopen. Ook zijn er in de buurt een kinderboerderij en diverse speeltuintjes te vinden. Voor zwem- of fitnessactiviteiten kunt u o.a. terecht bij het Sloterparkbad of Sportplaza Mercator.

Stadstuin is de eerste energie-neutrale nieuwbouwbuurt van Nederland.  Een deel van dit grootschalige project is nog in aanbouw, andere fases zijn al klaar en bewoond. Een cameraploeg van AT5 maakte voor het programma Bouw Woon Leef een video-portret. “Het is heel arbitrair om te zeggen dat de stad bij de ring stopt”, aldus een van de bewoners.

Wilt u huren in Stadstuin?

Heeft u interesse en wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de Vrije Sector huurwoningen? Vul uw gegevens in en we houden u op de hoogte.