Huren in Stadstuin!

Het gebouw De Aardetuin

Stadstuin Overtoom is de eerste klimaatneutrale wijk van Eigen Haard in Amsterdam. Het project bestaat in totaal uit 6 gebouwen.  Een daarvan is het gebouw “De Aardetuin.” Dit gebouw bestaat uit een combinatie van koop (reeds allen verkocht), 17 vrije sector huurwoningen en tevens 2 bedrijfsruimten.  Er is een inpandige parkeergarage, een soort binnentuin. De appartementen vanaf de eerste verdieping zijn zowel met de trap als de lift bereikbaar!

Ligging

Dit populaire nieuwe project ligt net buiten de Ring A10 West. Met de auto bent u dus in een paar minuten op de Ring. De dag beginnen met een rondje hardlopen om de Sloterplas? Lekker winkelen in de Jan Evertsenstraat of een drankje doen op een van de vele terrassen in de buurt? Vanaf de Stadstuin ligt dus alles op loop- of fietsafstand.

Reservelijst

Het open huis heeft inmiddels plaatsgevonden en de toewijzingsronde gaat nu starten. Mochten er na deze ronde nog woningen beschikbaar zijn, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten en dan ontvangt u daar bericht over.

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen?

Lees dan hier het veelgestelde vragenoverzicht! Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Bellen mag, maar mailen is sneller. Mailen kan naar: nieuwbouw@eigenhaard.nl